Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met het merk Marlyse Blue. Dit merk komt uit Nederland en vindt het belangrijk om met natuurzuivere producten zichtbaar huid resultaat te bereiken. Er zijn verschillende lijnen, toepasbaar per huidtype. Tijdens de huidanalyse zal ik dit met u doorspreken en de producten uitleggen. Ook is het mogelijk na afloop deze producten bij ons aan te schaffen.

 

Waarom Marlyse Blue?

  • 100% natuurzuiver merk
  • vrij van sulfaten, parabenen, siliconen en PEG
  • Daarnaast is het merk glutenvrij en vegetarisch
  • En is uiteraard dierproefvrij.

Bij elk eerst bezoek wordt er aandachtig gekeken naar de huidconditie en een huidtype bepaald. Na aanleiding van deze analyse wordt er een behandelplan opgesteld.

 

Gezichtsbehandeling Silver   

Silver is een uur durende gezichtsbehandeling die volledig wordt aangepast naar de wensen van de huid. U heeft hierbij keuze uit één deelbehandeling. (Epileren, verven van de wenkbrauwen, verven van de wimpers of bovenlip harsen) Mocht u een tweede deelbehandeling erbij willen boeken kan dit voor €5 i.p.v. €8,50. 

  • Oppervlakte en dieptereiniging incl. oneffenheden verwijderen / stoomapparaat/ keuze uit één deelbehandeling/ masker dag of nacht verzorging. 

 

Gezichtsbehandeling Gold  

Gold duurt anderhalfuur en wordt net als Silver volledig aangepast naar de wensen van de huid. U heeft hierbij twee keuzes in deelbehandelingen. (Epileren, verven van de wenkbrauwen, verven van de wimpers of bovenlip harsen). Mocht u een derde deelbehandeling erbij willen boeken kan dit voor €5 i.p.v. €8,50*. Bij de gelaatsmassage heeft u deze keuze uit 3 soorten massages, waarvan 2 bijbetaald. De indiase hoofdmassage en anti stress massage kunt u bij boeken voor €10 i.p.v. €22,50*. De massage die bij deze behandeling in zit is voornamelijk gericht op het gezicht.

* De prijzen worden bij het afrekenen aangepast

  • Oppervlakte en dieptereiniging incl. oneffenheden verwijderen/ stoomapparaat/ keuze uit twee deelbehandelingen / gelaatsmassage/ masker/ dag of nacht verzorging. 

 

Facial for Men Silver  

Deze uur durende gezichtsbehandeling is speciaal voor de man. De behandeling wordt volledig afgestemd naar de wensen van de huid.

  • Oppervlakte en dieptereiniging incl oneffenheden verwijderen/ stoomapparaat/ modelleren van de wenkbrauwen/ masker/ dag of nacht verzorging. 

 

Facial for Men Gold     

Bij de Gold variant voor de man duurt de behandeling 80 minuten. Er wordt gewerkt met de mannenlijn en wordt aangepast naar de wensen van de huid. Bij de gelaatsmassage heeft u deze keuze uit 3 soorten massages, waarvan 2 bijbetaald. De indiase hoofdmassage en anti stress massage kunt u bij boeken voor €10 i.p.v. €22,50*. De massage die bij deze behandeling in zit is voornamelijk gericht op het gezicht.

* De prijzen worden aangepast bij het afrekenen.

  • Oppervlakte en dieptereiniging incl oneffenheden verwijderen/ stoomapparaat/ modelleren van de wenkbrauwen/ gelaat, schouder en nek massage/ masker/ dag of nacht verzorging

Gezichtsbehandelingen Prijs
Gezichtsbehandeling Silver €35
Gezichtsbehandeling Gold €45
Facial for Men Silver €35
Facial for Men Gold €45