Over de salon

Beautysalon Beyou staat volledig in het teken van ontspanning en in het teken van jou. Het allerbelangrijkste is dat jij tevreden de deur verlaat. Beyou staat voor be-you, wees jezelf. Ik heb deze naam gekozen omdat ik het erg belangrijk vind dat iedereen zichzelf mag zijn. Zo zal ik altijd samen met u kijken welke behandeling bij u past! 

 

Beautysalon Beyou is gelegen op de eerste verdieping en alleen bereikbaar met een trap.

 

Merken in de salon

  1. Ik gebruik voor gezichtsbehandelingen de gehele lijn van Marlyse Blue. Dit merk is 100% natuurzuiver en daarbij vrij van parabenen, sulfaten en PEG. Daarnaast is Marlyse Blue dierproefvrij. 
  2. De massageolie die ik gebruik komt bij de Oliebaron vandaan en is uiteraard zonder chemische toevoegingen. Ik heb meerdere geuren staan en overleg altijd met u welke bij de behandeling past.
  3. Voor het harsen van het gezicht gebruik ik coolflexx. Dit is een zeer zachte hars, die geen pijnklachten of irritaties heeft na het harsen. Zelfs geen bekende 'rode streep' op de plekken waar er geharst is.
  4. Voor de lashlifting gebruik ik het merk Perfect Eyelash.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Massages
  • Gellak op de natuurlijke nagels
  • Lash lifting

 


De algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Beautysalon Beyou en een client waarop Beautysalon Beyou deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

 

Algemene Voorwaarden Beautysalon Beyou
Word – 47.7 KB 85 downloads

Medewerkers

Mijn naam is Marilyn. Ik heb altijd al een grote droom gehad om een eigen salon te hebben en die droom is dan ook werkelijkheid geworden. Ik heb mijn opleiding gedaan op de Wellness Acedemie en ook specialisaties behaald. 

 

Ik zal mijzelf omschrijven als spontaan, betrouwbaar en perfectionistisch maar kwaliteit staat voorop. Ik vind het gezellig om een praatje te maken maar zal er ook voor zorgen dat er ontspanning plaats vindt. 

 

Specialisaties

  • Aromatherapie
  • Acne