Over de salon

Beautysalon Beyou staat volledig in het teken van ontspanning en in het teken van jou. Het allerbelangrijkste is dat jij tevreden de deur verlaat. Beyou staat voor be-you, wees jezelf. Ik heb deze naam gekozen omdat ik het erg belangrijk vind dat iedereen zichzelf mag zijn. Zo zal ik altijd samen met u kijken welke behandeling bij u past! 

 

Beautysalon Beyou is op de eerste verdieping. Ik werk met de producten van Extenso en heerlijk geurende massageoliën van de Oliebaron. De wax producten zijn van het merk Better Waxing. 

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Massages
  • Harsen
  • Gellak op de natuurlijke nagels

 


De algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Beautysalon Beyou en een client waarop Beautysalon Beyou deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

 

Algemene Voorwaarden Beautysalon Beyou
Word – 47.7 KB 20 downloads

Medewerkers

Mijn naam is Marilyn. Ik heb altijd al een grote droom gehad om een eigen salon te hebben en die droom is dan ook werkelijkheid geworden. Ik heb mijn opleiding gedaan op de Wellness Acedemie en ook specialisaties behaald. 

 

Ik zal mijzelf omschrijven als spontaan, betrouwbaar en perfectionistisch maar kwaliteit staat voorop. Ik vind het gezellig om een praatje te maken maar zal er ook voor zorgen dat er ontspanning plaats vindt. 

 

Specialisaties

  • Aromatherapie